Αρχική σελίδα Εταιρικά νέα Στοιχεία επικοινωνίας English
Πραντσίδης - Υδροροές
Συνεχόμενες υδρορροές (λούκια), εξαρτήματα υδροροών - Δ & Α Πραντσίδη Ο.Ε.

ΠΡΑΝΤΣΙΔΗ  Ο.Ε

H εταιρία Πραντσίδη Ο.Ε δραστηριοποιείται από το 1970 αποκλειστικά στον τομέα κατασκευής συνεχόμενης υδρορροής και στα εξαρτήματα υδρορροής.

Στις αυτοματοποιημένες εγκαταστάσεις μας 3500τμ παράγουμε 7 διαφορετικούς τύπους υδρορροής και 122+ τύπους εξαρτημάτων, σε προβαμμένη λαμαρίνα, αλουμίνιο, χαλκό και titan-zink.

Η οργανωμένη γραμμή παραγωγής, ο υψηλής τεχνολογίας εξοπλισμός και οι έμπειροι τεχνικοί και τεχνίτες μας , μας κατέταξαν πρώτους στην εγχώρια και ξένη αγορά.

Την ποιότητα των προϊόντων μας επιβεβαιώνουν οι πελάτες μας σε όλη την Ελλάδα, αλλά και στο εξωτερικό. Από την Κέρκυρα ως την Κρήτη και από την Αλβανία ως την Ινδία το όνομα Πραντσίδης  εγγυάται την αξιοπιστία και την μακροζωία στον τομέα των συνεχόμενων υδρορροών.

Η εταιρία Πραντσίδη απευθυνόμενη σε επαγγελματίες φροντίζει για την προμήθεια των καλύτερων μηχανημάτων υδρορροής, σωλήνας αλλά και γωνίας, καθώς συνεργάζεται με τους  πιο γνωστούς και έμπειρους οίκους στον τομεα κατασκευής μηχανημάτων.  

Πάντα στο πλευρό των πελατών  της, η επιχείρηση είναι  πρόθυμη να βοηθήσει και να λύσει οποιοδήποτε απορία προκύψει. Με ευρηματικότητα  και τεχνογνωσία συνεχίζει να μελετά νέα πρωτοποριακά συστήματα υδρορροών και εξαρτημάτων, και να δίνει άριστες τεχνικές και ποιοτικές λύσεις, προσφέροντας στους πελάτες της, άμεση παράδοση, στις καλύτερες τιμές της αγοράς, αφήνοντας πίσω τον ανταγωνισμό.